BOŽIČNI PRESLIKAČ- Moj 1. božič (Jelenčica z mašno)

6.009.00

 

 

 

Počisti
V kvadratek dodajte ime po želji in ostale opombe
Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Description

Preslikač enostavno polikate na oblačilo.

Preslikač je namenjen enobarvnim oblačilom.

NAVODILA ZA LEPLJENJE

Preslikača za tekstil

  1. Preden preslikač odlepite od spodnje (bele) podlage jo po celotni površini močno podrgnite s kreditno kartico ali s podobnim predmetom. Počasi in previdno odstranite preslikač od spodnje bele podlage, preslikač mora biti prilepljen na zgornjo lepljivo folijo, če se ni popolnoma prijel na zgornjo folijo na tistem delu še enkrat podrgnite s kreditno kartico.
  2. Preslikač položite na željeno podlago (majčko, bodi…) in ga z likalnikom močno pritiskajte na podlago, čez likalnik ne likati ampak pritiskati! Pod majčko naj bo trda površina, npr. lesena deska in ne likalna deska. Likalnik naj bo segret na 150-160 stopinj, na površino pritiskajte 15 sekund.
  3. Počakajte par sekund in pazljivo odstranite prozorno folijo.
    Pomembno je, da ga ostranite, ko je še topel. Če se na kakšnem delu preslikač odlepi od majčke in še vedno drži zgornje folije ponovite pritiskanje z likalnikom, če se še vedno drži majčke likalniku povišajte temperaturo. Lahko ste pritiskali premalo časa ali je bil likalnik premalo segret.
  4. Ko odstranite zgornjo folijo, čez preslikač dajte peki papir in čez polikajte.

Dodatne informacije

Velikost preslikača

0-6 mesecev, 6-12 mesecev, 1-2 leti, 3-4 leta, 5-6 let, 7-8let, 9-12let, Ženska S-M, Ženska L-XL, Moška S-M, Moška L-XL, Moška 2XL

BOŽIČNI PRESLIKAČ- Moj 1. božič (Jelenčica z mašno)

Select Options
Počisti