DARILNI KOMPLET ZA MAMO (K+S+P+M) 2

Ni na zalogi

Razveselite mlado mamico s čudovitim in premišljenim darilom, ki prihaja iz srca. Naš personalizirani darilni komplet za materinski dan je skrbno izbrana kolekcija daril, ki bodo vsak dan pričarala nasmeh na obrazu vaše ljubljene mame.

Kava z Napisom

Edinstvenim paket aromatične kave, ki je kot nalašč za začetek dneva. Ta skrbno izbrana kava ni samo okusna, ampak je tudi opremljena s posebnim sporočilom, ki bo vsako jutro naredilo še svetlejše

Emajlirana Skodelica

Skodelica je idealna za vsakodnevne trenutke sprostitve ob njeni najljubši topli pijači. Na voljo v različnih motivih. Emajlirano skodelico lahko perete v pomivalnem stroju. Ni primerna za uporabo v mikrovalovki! Vse motive skodelic najdete TUKAJ

Lesen Podstavek za Skodelico

Podstavek je oblikovan tako, da čudovito dopolni skodelico. Je več kot le praktičen pripomoček; je spominek, ki vsak dan pričara dober občutek in spodbudo. Z vsakim pogledom nanj bo mamica občutila val topline in ljubezni, saj je zapis izbran s srcem, da ji polepša dan.  Vsakdanji ritual pitja kave ali čaja bo tako postal še slajši, obdajajoč jo z mislijo, da je ljubljena in cenjena.
Material: topol les

Majica

Majico z ljubkim motivom bo mamica zagotovo nosila z nasmehom in ponosom.  Vsak izbran napis na majici odraža spoštovanje in občudovanje, ki ga gojimo do nje. Udobna in stilsko vsestranska, je ta majica kot nalašč za vsakodnevno nošenje, bodisi na družinskih izletih ali prijetnih domačih večerih. Izdelana iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo udobje skozi ves dan, bo ta majica hitro postala ena izmed njenih priljubljenih kosov.

Izberite med različnimi ljubkimi napisi, ki bodo vaši mami vedno znova pričarali občutek edinstvenosti in ljubljenosti.

Nalepka za darilo

Nalepka z napisom: “Majhna pozornost, samo za te,” je čudovit dodatek za darilno vrečo ali darilno škatlo.

Darilna vrečka ni priložena!

 

V primeru, da želite drugačen motiv na skodelici ali majici nam to sporočite, motive skodelic najdete TUKAJ,  motive majic pa TUKAJ.

Shopping Cart