DARILNI KOMPLET ZA MAMO (M+K+O)

Ni na zalogi

Razveselite mamico s čudovitim in premišljenim darilom, ki prihaja iz srca. Naš personalizirani darilni komplet za materinski dan je skrbno izbrana kolekcija daril, ki bodo vsak dan pričarala nasmeh na obrazu vaše ljubljene mame.

Majica

Majico z ljubkim motivom bo mamica zagotovo nosila z nasmehom in ponosom.  Vsak izbran napis na majici odraža spoštovanje in občudovanje, ki ga gojimo do nje. Udobna in stilsko vsestranska, je ta majica kot nalašč za vsakodnevno nošenje, bodisi na družinskih izletih ali prijetnih domačih večerih. Izdelana iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo udobje skozi ves dan, bo ta majica hitro postala ena izmed njenih priljubljenih kosov.

Izberite med različnimi ljubkimi napisi, ki bodo vaši mami vedno znova pričarali občutek edinstvenosti in ljubljenosti.

Kartica praskanka

Kartica presenečenja je čudovit način, da na edinstven in igriv način izrazite svoja čustva.

Na prazno polje kartice s kemičnim svinčnikom zapišite osebno sporočilo, misel ali obljubo, ki jo želite deliti s posebno osebo. Nato vaše besede skrijete pod priloženo praskalno nalepko. Ko je sporočilo skrito, je kartica pripravljena za obdarovanje.

Obdarovanka bo z navdušenjem podrgnil zlato nalepko s kovancem in razkril vaše skrite besede.

To je poseben način, da nekomu pokažete, koliko vam pomeni, in ustvarite trenutek presenečenja in radosti, ki ga bo zagotovo cenil.

Kartica je v velikosti a6, tiskana na kvaliteten 250g papir.

Obesek

Personaliziran obesek je kot nalašč za dodajanje čarobnega dotika k maminim ključem, torbici ali celo kot okras v avtomobilu. Vsebuje nežno ilustracijo, ki simbolizira nežno vez med materjo in otrokom, obkroženo z malimi srci, ki izražajo brezpogojno ljubezen. V Prilagodite ga z imenom njenega otročka, kar ga naredi edinstveno in osebno darilo, ki ga bo z veseljem nosila kjerkoli. Vsakič, ko bo pogledala ta obesek, bo ponosno občutila posebno povezavo, ki jo deli s svojim otrokom.

Izdelan iz trpežnih materialov, je ta obesek zasnovan, da traja in ohranja svojo čudovito podobo skozi leta. Je odlično darilo, ki mu lahko zaupate, da bo mamici pričaral nasmeh na obraz in dodal iskrico k njenemu dnevu.

Nalepka za darilo

Nalepka z napisom: “Majhna pozornost, samo za te,” je čudovit dodatek za darilno vrečo ali darilno škatlo.

Darilna vrečka ni priložena!

V primeru, da želite drugačen motiv na skodelici ali majici nam to sporočite, motive skodelic najdete TUKAJ,  motive majic pa TUKAJ.

Shopping Cart