Darilni komplet za učiteljice/vzgojiteljice: Personaliziran ovitek za čokolado+posvetilo+kvačkan obesek+nalepka

V kvadratek napišite podatke, ki jih motiv zahteva

Darilni komplet vsebuje: personaliziran ovitek za čokolado, posvetilo, kvačkan obesek in nalepko za vrečko ali darilo.
!!Darilna vreča ni vključena v ponudbo!!

Ovitek je velikosti a5 in je primeren za 100 ali 200g čokolade. Velikost nalepke je 5x5cm, velikost posvetila je 13×13 cm.

Za lepši izgled priporočamo, da čokolado najprej ovijete v srebrno folijo in nato čez dodate ovitek.

KAKO NAROČITE KOMPLET:

Najprej v meniju izberite motiv, ki ga želite na ovitku za čokolado. Nato v za to predviden prostorček vpišite podatke za posvetilo kot so ime učenca ali razred, ter letnico (npr. 2022/2023). Prav tako napišite podatke za ovitek, ki ga posamezni motiv zahteva npr. naziv (vzgojiteljica, učiteljica, razredničarka…), ime učiteljice/vzgojiteljice -imena dodajamo samo na motivih kjer je tudi na predogledu vidno, da so dodana.

Več podrobnosti motivov lahko vidite pri produktih skodelice, v primeru nejasnosti ali drugačnih želj nas kontaktirajte.

 

 

NAPIS

Vse ženske so ustvarjene enako, Najbolj srčna vzgojiteljica/učiteljica, Le veliko srce, Čudovito učiteljico/vzgojiteljico z modro sovico, Čudovito učiteljico/vzgojiteljico z roza sovico, Čudovitega učitelja/vzgojitelja s sivo sovico, Učiteljica/vzgojiteljica zaseje seme znanja, Superjunakinja blond lasje, Superjunakinja rjavi lasje, Superjunakinja črni lasje, Superjunakinja rdeči lasje, Superjunak blond lasje, Superjunak rjavi lasje, Superjunak črni lasje, Superjunak rdeči lasje, Le veliko srce MAVRICA

BARVNA KOMBINACIJA

bela, črno bela

Shopping Cart