Smo na zasluženem oddihu, vsa naročila bodo obdelana in odposlana po 8.7.2024. Hvala za razumevanje!

Darilni komplet za učiteljice/vzgojiteljice: Personalizirana beležka+kvačkana košara+kava

V kvadratek napišite podatke, ki jih motiv zahteva

Darilni komplet vsebuje: darilno pakiranje, personalizirano beležko, kvačkano košaro za pisala in kavo z napisom.

Na sprednji strani darilne škatle je nalepka z napisom: Majhna pozornost za veliko srce. Barva srčka je roza v primeru, da gre za žensko ali modra v primeru, da gre za moškega.

KAKO NAROČITE KOMPLET:

Najprej v meniju izberite motiv, ki ga želite na beležki. Nato v za to predviden prostorček vpišite podatke za kavo kot so ime učenca ali razred, ter letnico (npr. 2022/2023). Prav tako napišite podatke za skodelico, ki ga posamezni motiv zahteva npr. naziv (vzgojiteljica, učiteljica, razredničarka…), ime učiteljice/vzgojiteljice -imena dodajamo samo na motivih kjer je tudi na predogledu vidno, da so dodana.

Več podrobnosti motivov lahko vidite pri produktih skodelice, v primeru nejasnosti ali drugačnih želja nas kontaktirajte.

 

 

 

NAPIS NA BELEŽKI

Vse ženske so ustvarjene enako, Najbolj srčna vzgojiteljica/učiteljica, Le veliko srce, Čudovito učiteljico/vzgojiteljico z modro sovico, Čudovito učiteljico/vzgojiteljico z roza sovico, Čudovitega učitelja/vzgojitelja s sivo sovico, Superjunakinja blond lasje, Superjunakinja rjavi lasje, Superjunakinja črni lasje, Superjunakinja rdeči lasje, Superjunak blond lasje, Superjunak rjavi lasje, Superjunak črni lasje, Superjunak rdeči lasje

Shopping Cart
Darilni komplet za učiteljice/vzgojiteljice: Personalizirana beležka+kvačkana košara+kava