Darilni komplet za učiteljice/vzgojiteljice: Personalizirana peresnica+ kava+ kvačkan obesek

V kvadratek napišite podatke, ki jih motiv zahteva

Darilni komplet vsebuje: darilno pakiranje, kvačkan obesek, personalizirano peresnico in  kavo za turško pripravo: neto: 100 g. Za malamaza.si polni Escobar d.o.o. Grilcev grič 12, 1360 Vrhnika.

Na zunanji strani darilne škatle je nalepka z napisom: Majhna pozornost za veliko srce. Barva srčka je roza v primeru, da gre za žensko ali modra v primeru, da gre za moškega.

KAKO NAROČITE KOMPLET:

Najprej v meniju izberite motiv, ki ga želite na peresnici. Nato v za to predviden prostorček vpišite podatke za posvetilo kot je ime učenca ali razred, ter letnico (npr. 2022/2023). Prav tako napišite podatke za peresnico, ki ga posamezni motiv zahteva npr. naziv (vzgojiteljica, učiteljica, razredničarka…), ime učiteljice/vzgojiteljice -imena dodajamo samo na motivih kjer je tudi na predogledu vidno, da so dodana.

Več podrobnosti motivov lahko vidite pri produktih skodelice, v primeru nejasnosti ali drugačnih želja nas kontaktirajte.

 

 

 

NAPIS NA PERESNICI

Vse ženske so ustvarjene enako, Najbolj srčna vzgojiteljica/učiteljica, Le veliko srce, Čudovito učiteljico/vzgojiteljico z modro sovico, Čudovito učiteljico/vzgojiteljico z roza sovico, Čudovitega učitelja/vzgojitelja s sivo sovico, Superjunakinja blond lasje, Superjunakinja rjavi lasje, Superjunakinja črni lasje, Superjunakinja rdeči lasje, Superjunak blond lasje, Superjunak rjavi lasje, Superjunak črni lasje, Superjunak rdeči lasje

Shopping Cart
Darilni komplet za učiteljice/vzgojiteljice: Personalizirana peresnica+ kava+ kvačkan obesek