Darilni komplet za učiteljice/vzgojiteljice: Personalizirana peresnica+kava + nalepka

V kvadratek napišite podatke, ki jih motiv zahteva

Darilni komplet vsebuje: personalizirano peresnico in kavo in nalepko.

Na nalepki je napis: Majhna pozornost za veliko srce. Barva srčka je roza v primeru, da gre za žensko ali modra v primeru, da gre za moškega.

KAKO NAROČITE KOMPLET:

Najprej v meniju izberite motiv, ki ga želite na peresnici. Nato v za to predviden prostorček vpišite podatke za kavo kot so ime učenca ali razred, ter letnico (npr. 2022/2023). Prav tako napišite podatke za peresnico, ki ga posamezni motiv zahteva npr. naziv (vzgojiteljica, učiteljica, razredničarka…), ime učiteljice/vzgojiteljice -imena dodajamo samo na motivih kjer je tudi na predogledu vidno, da so dodana.

Več podrobnosti motivov lahko vidite pri produktih skodelice, v primeru nejasnosti ali drugačnih želja nas kontaktirajte.

 

 

 

NAPIS NA PERESNICI

Vse ženske so ustvarjene enako, Najbolj srčna vzgojiteljica/učiteljica, Le veliko srce, Čudovito učiteljico/vzgojiteljico z modro sovico, Čudovito učiteljico/vzgojiteljico z roza sovico, Čudovitega učitelja/vzgojitelja s sivo sovico, Superjunakinja blond lasje, Superjunakinja rjavi lasje, Superjunakinja črni lasje, Superjunakinja rdeči lasje, Superjunak blond lasje, Superjunak rjavi lasje, Superjunak črni lasje, Superjunak rdeči lasje

Shopping Cart