Darilni komplet za učiteljice/vzgojiteljice: Personalizirane nalepke za Bonboniero+ skodelica

22.90

V kvadratek napišite podatke, ki jih motiv zahteva

Description

Darilni komplet vsebuje: nalepke za Bonboniero in  emajlirano skodelico.

Komplet Merci nalepk vsebuje:

2x nalepko za zunanjo stran škatle, 1x nalepka za notranjo stran škatle, 20 nalepk za čokoladice.

Barvo nalepk za čokoladice prilagodimo posameznemu motivu.

KAKO NAROČITE KOMPLET:

Najprej v meniju izberite motiv, ki ga želite na notranji strani Mercija in na skodelici. Nato v za to predviden prostorček vpišite podatke za čokolado kot je ime učenca ali razred, ter letnico (npr. 2022/2023). Prav tako napišite  ostale podatke za, če ga posamezni motiv zahteva npr. naziv (vzgojiteljica, učiteljica, razredničarka…), ime učiteljice/vzgojiteljice -imena dodajamo samo na motivih kjer je tudi na predogledu vidno, da so dodana.

Več podrobnosti motivov lahko vidite pri produktih skodelice, v primeru nejasnosti ali drugačnih želja nas kontaktirajte.

 

 

 

Dodatne informacije

NAPIS

Vse ženske so ustvarjene enako, Najbolj srčna vzgojiteljica/učiteljica, Le veliko srce, Čudovito učiteljico/vzgojiteljico z modro sovico, Čudovito učiteljico/vzgojiteljico z roza sovico, Čudovitega učitelja/vzgojitelja s sivo sovico, Učiteljica/vzgojiteljica zaseje seme znanja, Superjunakinja blond lasje, Superjunakinja rjavi lasje, Superjunakinja črni lasje, Superjunakinja rdeči lasje, Superjunak blond lasje, Superjunak rjavi lasje, Superjunak črni lasje, Superjunak rdeči lasje, Le veliko srce MAVRICA

Darilni komplet za učiteljice/vzgojiteljice: Personalizirane nalepke za Bonboniero+ skodelica

Select Options