Darilni komplet za učiteljice/vzgojiteljice: Skodelica+kava+ kvačkan obesek

V kvadratek napišite podatke, ki jih motiv zahteva

Darilni komplet vsebuje: darilni paket, peresnico, emajlirano skodelico in kavo za turško pripravo: neto: 100 g. Za malamaza.si polni Escobar d.o.o. Grilcev grič 12, 1360 Vrhnika.

Kava v tem darilnem kompletu je vrhunske kakovosti, zato bo zagotovo razveselila vsako učiteljico ali vzgojiteljico.
Je okusna in aromatična zato je popolni spremljalec skodelice s personaliziranim napisom.

KAKO NAROČITE KOMPLET:

Najprej v meniju izberite motiv, ki ga želite na skodelici. Nato v za to predviden prostorček vpišite podatke za kavo kot so ime učenca ali razred, ter letnico (npr. 2022/2023). Prav tako napišite podatke za skodelico, ki ga posamezni motiv zahteva npr. naziv (vzgojiteljica, učiteljica, razredničarka…), ime učiteljice/vzgojiteljice -imena dodajamo samo na motivih kjer je tudi na predogledu vidno, da so dodana.

Več podrobnosti motivov lahko vidite pri produktih skodelice, v primeru nejasnosti ali drugačnih želj nas kontaktirajte.

 

 

NAPIS

Vse ženske so ustvarjene enako, Najbolj srčna vzgojiteljica/učiteljica, Le veliko srce, Čudovito učiteljico/vzgojiteljico z modro sovico, Čudovito učiteljico/vzgojiteljico z roza sovico, Čudovitega učitelja/vzgojitelja s sivo sovico, Učiteljica/vzgojiteljica zaseje seme znanja, Superjunakinja blond lasje, Superjunakinja rjavi lasje, Superjunakinja črni lasje, Superjunakinja rdeči lasje, Superjunak blond lasje, Superjunak rjavi lasje, Superjunak črni lasje, Superjunak rdeči lasje

Shopping Cart