Darilni komplet za učiteljice/vzgojiteljice: Skodelica+kava+ kvačkan obesek

29.90

V kvadratek napišite podatke, ki jih motiv zahteva

Description

Darilni komplet vsebuje: darilni paket, peresnico, emajlirano skodelico in kavo za turško pripravo: neto: 100 g. Za malamaza.si polni Escobar d.o.o. Grilcev grič 12, 1360 Vrhnika.

Kava v tem darilnem kompletu je vrhunske kakovosti, zato bo zagotovo razveselila vsako učiteljico ali vzgojiteljico.
Je okusna in aromatična zato je popolni spremljalec skodelice s personaliziranim napisom.

KAKO NAROČITE KOMPLET:

Najprej v meniju izberite motiv, ki ga želite na skodelici. Nato v za to predviden prostorček vpišite podatke za kavo kot so ime učenca ali razred, ter letnico (npr. 2022/2023). Prav tako napišite podatke za skodelico, ki ga posamezni motiv zahteva npr. naziv (vzgojiteljica, učiteljica, razredničarka…), ime učiteljice/vzgojiteljice -imena dodajamo samo na motivih kjer je tudi na predogledu vidno, da so dodana.

Več podrobnosti motivov lahko vidite pri produktih skodelice, v primeru nejasnosti ali drugačnih želj nas kontaktirajte.

 

 

Dodatne informacije

NAPIS

Vse ženske so ustvarjene enako, Najbolj srčna vzgojiteljica/učiteljica, Le veliko srce, Čudovito učiteljico/vzgojiteljico z modro sovico, Čudovito učiteljico/vzgojiteljico z roza sovico, Čudovitega učitelja/vzgojitelja s sivo sovico, Učiteljica/vzgojiteljica zaseje seme znanja, Superjunakinja blond lasje, Superjunakinja rjavi lasje, Superjunakinja črni lasje, Superjunakinja rdeči lasje, Superjunak blond lasje, Superjunak rjavi lasje, Superjunak črni lasje, Superjunak rdeči lasje, Le veliko srce MAVRICA

Darilni komplet za učiteljice/vzgojiteljice: Skodelica+kava+ kvačkan obesek

Select Options