MIKLAVŽEV KOMPLET 2

V kvadratek napišite ime po želji
Total
19.90

Obesek: Unikaten obesek je ročno šivan iz filca, kar mu daje pridih domačnosti in topline. Vsak kos je ljubeče oblikovan v podobo velikodušnega svetnika Miklavža. Velikost obeska je 10 cm.

Obesek se ponaša s posebnim posvetilom, ki spodbuja mlada srca k velikodušnosti in ljubezni, vrednotam, ki jih je sveti Miklavž živel in širil.
S tem sporočilom je ta obesek več kot le okras, je osebno sporočilo, ki bo ogrelo otrokovo srce.  Velikost posvetila je a6, tiskano je na kvaliteten 200g papir.

Ta obesek ne bo samo razveseljeval z estetsko vrednostjo, temveč bo tudi stalni spomin na vrednote, ki jih svetnik predstavlja, in bo kot tihi opomin, da naj bodo ta dejanja vodilo v otrokovem vsakdanu.

Ovitek za čokolado:   Personaliziran ovitek je v velikosti a5, primeren za 100g čokolade.

Nalepka: Idealna za dodajanje na darilno vrečko ali direktno na darilo, ta nalepka je čudovit zaključek, ki se ujema z obeskom in ovitkom za čokolado.

Vsak element tega kompleta je skrbno usklajen v istem stilu, s čudovito ilustracijo Miklavža, ki je prepoznavna in prikupna.

Popolno darilo za priložnost, ko želite podariti nekaj enkratnega, ali ko iščete tisti poseben dodatek, ki bo še okrepil čarobnost in veselje prazničnega časa.

 

 

Velikost nalepk

4x4cm, 6x6cm, 8×8 cm

Shopping Cart
MIKLAVŽEV KOMPLET 2
19.90
V kvadratek napišite ime po želji
Total
19.90