O NAS

Malamaza.si je projekt mlade mamice dveh otrok, z veseljem do ustvarjanja personliziranih motivov. Ob žongliranju med študijem, vzgajanjem otrok in iskanjem službe, sem po odkritju personaliziranih motivov na oblačilih odločila ponuditi izdelke, kakršne bi si tudi sama želela – personalizirane napise na bodijih in otroških oblačilih.Pobrala sem še eno žogico za žongliranje in šla v akcijo – svojo ustvarjalno žilico sem poslala na delo in ustvarila produkte v ponudbi Male Maze.

Začelo se je z napisi na otroške bodije, nadaljevalo pa s personaliziranimi napisi na majice za otroke in kompleti za vso družino.

Ker so ob oblikovanju otroških motivov ideje kar deževale, smo v ponudbo vključili tudi smešne skodelice, vzglavnike… Inspiracije mi zagotovo ne bo zmanjkalo, saj mi le-to med drugim predstavljajo vsakodnevne dogodivščine s svojima otrokoma. Zagotovo prihaja še veliko novih motivov in produktov (katere lahko sproti vidite na facebooku ali na spletni strani malamaza.si).

Kvaliteta in unikatnost je naše vodilo, zato uporabljamo le oblačila iz 100% bombaža, vse motive pa oblikujem sama.

Napisi na otroških bodijih so popolno darilo za malčke in bodo zagotovo prinesli nasmeh na usta komurkoli, ki ga bo zagledal.

Otroci z veseljem nosijo majčke s personaliziranimi napisi, s katerimi se bahajo, še raje pa komplete za bratce in sestrice s katerimi radi pokažejo koliko se imajo radi.

Tudi moja otroka mi pomagata z idejami in pripravo motivov, zaradi česar mi moje ustvarjanje ne predstavlja le dela, ampak predvsem veselje. Upam, da bo tvoja izkušnja brskanja po naši ponudbi pozitivna, da najdeš kaj primernega, ker pa sem pripravljena zate iti še tisto eno miljo dlje, pa bom z veseljem ustvarila motiv za otroški bodi ali drug produkt posebej po tvojih željah.

Kontaktiraš me lahko na info@malamaza.si